KT MASSAGE

Fysiurgisk massage nær Viborg og Skive
-
De fleste typer skader og ubalancer kan behandles med dyb fysiurgisk massage, evt kombineret med forskellige strækgreb tilpasset det aktuelle problem.

ARBEJDE2.jpg

ARBEJDSSKADER

Arbejdsskader kan opstå akut eller ved overbelastning gennem længere tid. Skaderne skyldes ofte forkerte arbejdsstillinger og gentagelser i arbejdet.
De typiske arbejdsrelaterede lidelser er rygproblemer så som lændesmerter, hold i ryggen eller hekseskud. I skuldre, nakke og arme kan der være smerter fra muskelinfiltrationer, triggerpunkter og generel overbelastning.

idræt1.jpg

IDRÆTSSKADER

Idrætsskader kan opstå akut eller ved overbelastning gennem længere tid uden restitution. Det kan f.eks. dreje sig om forstrækninger, fibersprængninger og forstuvninger eller tennisalbue, golfalbue, springerknæ, løberknæ, rygproblemer og lyskenskader.

HOLDNING

Forkert kropsholdning kan skyldes ubalance i bevægeapparatet og forårsage smerter og gener. Nogle muskler er blevet for stramme mens andre er blevet for slappe. Rundryggethed med fremskudt hoved og skuldre eller øget lændesvaj er typiske tegn på ubalance. En holdningsanalyse kan fortælle, hvor der skal sættes ind.

VELVÆRE OG MENTAL SUNDHED

Stress og personlige problemer kan give muskelspændinger og ubehag overalt i kroppen og på sigt tappe kroppen for energi. Typisk er de mest generende fysiske tegn ondt i hoved og nakke samt muskelspændinger i bryst skuldre og øvre ryg.